Başkan Şevkan Kelekçi Mahallesinde

Başkan Şevkan Kelekçi Mahallesinde

Sorunları yerinde çözümleme hedefiyle çalışan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçedeki 56 mahalleyi tek tek gezip vatandaşlar ile buluşuyor.

A+A-

Vatandaşların beklenti, istek ve sorunlarına ikamet ettikleri mahallelerde dinleyip çözüm sunan Başkan Şevkan, Belediye Meclis üyeleri Remzi Şakın, Ramazan Acar, mahalle muhtarı Ali Çelik ve birim müdürleri ile Kelekçi mahallesine ziyarette bulundu.

İnsan temelli belediyecilik anlayışı ile problemlere yerinde çözüm hedefi ile çalışan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetler üretmeyi sürdürüyor.

TEK TEK KULAK VERDİ

Göreve geldikleri günden beri mahallelerdeki problemleri yerinde görerek vatandaşların taleplerini  ve şikayetlerini tek tek dinlemeyi seçen, kahvehanelerde vatandaşlar  ve esnaflar ile görüşen  Başkan Şevkan, mahalle halkının dertlerine kulak verdi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın mahallerine yaptığı ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Kelekçi Mahalle Muhtarı Ali Çelik , mahallelerine yapılan hizmetler için çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Vatandaşların taleplerini yerine getirmek amacı ile çalıştıklarını belirten Başkan Şevkan, ortak akıl ilkesi ile vatandaşların da fikirlerini alıp hareket ettiklerini, bu sebeple de alanlara inip mahallelerde halkla  bir araya gelmeye çalıştıklarını, bugünkü Kelekçi mahalle gezisinde kendilerini yalnız bırakmayan değerli Meclis üyeleri Remzi Şakın, Ramazan Acar, mahalle muhtarımız  Ali Çelik ve birim müdürlerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.