Başkan Şevkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şevkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Kasım ayının güzel Pazar gününde Eskiköy mahallesinde incelemelerde bulundu.

A+A-

İlçe merkezine bağlı mahalleleri program dâhilinde ziyaret eden Şevkan , "Biz, milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Çünkü biz, milletimize sevdalıyız" dedi.

Kısa süre önce başlattığı kırsal mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ettiren, Başkan Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, birim müdürleri ve Eskiköy mahalle muhtarı Ali İhsan Aksoy ile birlikte Eskiköy mahalle sokaklarını adım adım dolaşarak eksikleri tespit etti.

Ziyaretten ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, her zaman Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın destekçisi olacaklarını ifade ettiler.

Ziyaret ettiği mahallerde yoğun ilgi gören Başkan Şevkan, gönüller kazanmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Vatandaşların birinci ağızdan sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözüm için çalışacağının sözünü veren Başkan Şevkan, tek dertlerinin millete hizmet olduğunu anlattı.

"Hizmet çıtamızı daha yukarıya taşıyacağız"

Başkan Şevkan "Biz, milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Çünkü biz, milletimize sevdalıyız. Milletimizin gönlünde yer edinmek için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Günü kurtaracak siyaset yapmadık, yapmayacağız. Söz verdiğimiz işleri yapmak için yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Her zaman uzun vadeli planlamalarla milletimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Kullandığımız kaynak, milletimizin kaynağıdır. Bu kaynağı en iyi şekilde milletimiz için kullanmayı sürdüreceğiz. Hizmet çıtamızı her geçen gün daha yukarıya taşıyacağız. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.