Başkan Şevkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şevkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın kırsal mahallelerdeki çalışmaları yerinde değerlendirmek için yaptığı ziyaretler sürüyor.

A+A-

Başkan Şevkan, ilçeye bağlı Suçatı  ve Yolçatı mahallelerine  giderek bölgedeki yapılacak olan  çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Birim müdürlerinin de katıldığı mahalle incelemeleri için  Başkan Şevkan ilk olarak Suçatı Mahallesi’ne hareket etti.

Burada ilk olarak  Acıpayam Kaymakamı  Mustafa Gürbüz ve ilçe protokolünün katılımlarıyla 2016 yılında HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, teröristlerle çıkan çatışmaya destek için giden Kobra helikopterin düşmesi sonucu şehit olan  Acıpayamlı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın anısına oluşturulan hatıra ormanı programına iştirak etti.

Daha sonra Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Suçatı mahalle muhtarı Erol Yatğın ve ilçe protokolü Suçatı  mahallesinde  yeniden yapılması talep edilen Karabük köprüsü ile Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Çeltik köprüsünde incelemelerde bulundu.

Bu incelemelerin ardından Başkan Şevkan, birim müdürleri ve mahalle muhtarı Erol Yatğın, Suçatı mahallesinde yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN ŞEVKAN’IN İKİNCİ DURAĞI YOLÇATI MAHALLESİ OLDU

Yolçatı mahallesinde mahalle muhtarı Turgut Erkol ve bölge sorumlusu Selahattin Dinçer tarafından karşılanan Başkan Şevkan ve ekibi burada ilk olarak Yolçatı İlkokulu ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Şevkan buradan mahalledeki eksik olan bölgelerde incelemelerde bulunarak, hem Suçatı hem de Yolçatı mahallerimizde gerekli çalışmaların kısa zamanda başlayacağını ifade etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, önceki dönemlerde Yolçatı mahalle muhtarı olan Duran Şahan’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.