Başkan Şevkan Öğrencilere Moral Verdi

Başkan Şevkan Öğrencilere Moral Verdi

13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Üniversite sınavı öncesi Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmeni Cemile Gençoğlu, Meslek Lisesi Öğretmeni Ramazan Öztaş öncülüğünde son sınıf öğrencilerini makamında ağırlayan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, kendilerine başarı dileklerinde bulundu.

Ümit ediyorum ki, 13 Martta yapılacak olan sınavda öğrencilerimiz güzel sonuçlar elde edecekler. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın iyi eğitim almaları ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Acıpayam’da son yıllarda eğitim alanında yakalamış olduğu ivme bizleri mutlu etmekte. Eğitim alanında yapılan yatırımlar ve çalışmalar nezdinde Acıpayam daha iyi noktalara gelecek" diye konuştu.

Acıpayam  Anadolu Cumhuriyet  Lisesi öğrencileri de, eğitime gönül vermiş ve Acıpayam'daki eğitim kalitesinin artması için olağan üstün  gayret sarf eden  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a  teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.