Başkan Şevkan Suçatı Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Şevkan Suçatı Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,hafta sonunda düğün merasimi için gittiği Yolçatı mahallesinde ve sosyal tesis yapım çalışmaları devam eden Suçatı mahallesinde incelemelerde bulundu.

A+A-

İlçe mahallelerinin bir çoğunda ummalı bir çalışma yapan Acıpayam Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde gören Başkan ŞEVKAN, belirlediğimiz programda dahilinde ekip arkadaşlarımız mahallelerimizi adeta şantiye alanına çevirdi ve ilmek ilmek dokuyorlar’’dedi.

Başkan Şevkan;2022 yıl sonuna kadar ve 2023 yılının başlangıcında mahallelerimizdeki sosyal tesis alanlarını tamamlayacağız. Bunun için emekçi işçi kardeşlerimiz büyük çaba sarf ediyor. Bu kapsamda Suçatı mahallemizde sağlık ocağı bahçemizin peyzaj düzenlenmesi tamamlandı.Sosyal tesis alanında çalışmalarımızı kısa zamanda tamamlayarak mahalle halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. Diğer yandan Yolçatı mahallemizde de sosyal tesis yapımı için yer belirlemeye çalışıyoruz. Bu konuda da mahalle muhtarımız Turgut Erkol kardeşimizin bizlere önerdiği Akgedik mevkiisindeki yeri inceledik. Bu konuda da çalışmalarımızı hızlandıracağız. Mahallelerimizdeki eksik olan sosyal tesis alanlarını bir an önce tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bu çalışmaların mimarı olan emekçi işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Şevkan’a incelemelerde Suçatı mahalle muhtarı Erol Yatğın, Yolçatı mahalle muhtarı Turgut Erkol ve Gireniz valisi olarak bilinen Selahattin Dinçer eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.