Başkan Şevkan'dan Acıpayamlılara Çok Önemli Uyarı!

Başkan Şevkan'dan Acıpayamlılara Çok Önemli Uyarı!

Acıpayam Belediyesi Başkanı Hulusi Şevkan Korona vakalarının artmasının ardından cami hoparlöründen vatandaşları uyardı.

A+A-

Acıpayam ilçesindeki Çarşı Cami’nde bulunan merkezi sistemden halka hitap eden Başkan Şevkan'ın konuşması ilçeye bağlı tüm camilerde yayınlandı.

Başkan Şevkan, açıklamasında “Salgın ne yazık ki tekrar yükselişe geçmiştir. Denizlimiz ve ilçemiz yine risk altındadır. vakalarımız artmaktadır.

Özellikle Yeşilyuva Mahallemizde çok sayıda vakanın olması beklenmektedir.Salgının korkunç boyutlara gitmemesi için düğünler 2 saatle sınırlandırılmıştır. Yemek ve çay gibi ikramlar asla olmamalıdır. Düğünler nikahla sınırlandırılmalıdır.

Düğünler Vakaları Artırdı

Düğünde yemek serbest olsa bile Acıpayamlı kardeşlerimden düğünlerde yemek yememelerini istiyoruz. Son zamanlardaki Sağlık Bakanlığı raporlarına göre; vakaların artmasının nedeni, düğünlerin olduğu tespit edildi. Mahalle, pazar yerlerinde ve okullarda düğünler kesinlikle yapılmayacaktır. Bu kararlar Sağlık Bakanlığımızın talimatlarıyla Sayın Valimizin il Hıfzıssıhha Kurul Başkanlığı’nda alınmıştır” dedi.

İşte Başkan Şevkan'ın yaptığı o konuşma:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.