Başkan Subaşıoğlu Sevindik Mahallesinde

Başkan Subaşıoğlu Sevindik Mahallesinde

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin yeni kurulan belediye olmasına rağmen 5 yıllık sürede en fazla proje ve hizmet üreten belediye olduğuna dikkat çekti. Subaşıoğlu, “Kurulduğumuz günden itibaren ilçemizi daha da güzelleştirmek adına birçok çalıştırma gerçekleştirdik. Şunu onurla ve gururla söylüyorum. Sadece yeni kurulan 28 büyük ilçe belediyesi arasında değil, Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe belediyesi arasında geçtiğimiz 5 yıllık dönem içerisinde en çok ve en çeşitli proje üreten belediye, Merkezefendi Belediyesi oldu” dedi.

Sevindik ve Sümer Mahallesi’ndeki hemşehrileri ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç eşlik etti.

Sevindik Mahallesi’nde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçe sınırlarımız içerisinde 50 mahallemize de eşit bir şekilde hizmet veriyoruz. Her mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız bu yönde olacak. Sevindik Mahallemize üst yapıyla ilgili çok ciddi yatırımlar yapacağız. Ana yollar ile alt yapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyemiz, bütün ara sokakları ve üst yapı çalışmalarını da Merkezefendi Belediyesi olarak bizler gerçekleştireceğiz. Bu şekilde mahallemizin alt ve üst yapısı baştan aşağı yenilenmiş olacak” dedi.

“YAPILACAK BİRÇOK PROJENİN TEMELİNİ ŞİMDİDEN ATTIK”

Gelecek dönem ilçenin çehresi değiştirecek ve Merkezefendi’yi daha da güzelleştirecek bambaşka projelerin olacağını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Şunu onurla ve gururla söylüyorum. Sadece yeni kurulan 28 büyük ilçe belediyesi arasında değil, Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe belediyesi arasında geçtiğimiz 5 yıllık dönem içerisinde en çok ve en çeşitli proje üreten belediye Merkezefendi Belediyesi oldu. Önümüzdeki dönem inşallah Merkezefendimiz için kalfalık ve ustalık dönemi olacak. Gelecek dönemde ilçemizin çehresini değiştirecek, Merkezefendimizi daha da güzelleştirecek bambaşka projeler olacak. Bu dönemde artık mazeret yok. Çünkü biz yapılacak birçok projenin temelini şimdiden attık. Önümüzdeki dönemde hem yapısal hem de sosyal projelerimiz ilçemizin her mahallesinde devam edecek” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN YARARLANACAĞI EĞİTİM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Önümüzdeki dönemde Sevindik ve Sümer Mahallemizde ‘Bilgi Evi’, ‘Etüt Merkezi’ tarzında çok güzel bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Çocuklarımızın özellikle hafta sonunda ‘Gençlik merkezi’ noktasında yararlanacağı ‘Eğitim Merkezi’ni mutlaka Sevindik Mahallemize kazandıracağız. Hepimiz biliyoruz ki, çocuklarımızın yanlış alışkanlıklardan uzak durması adına artık Merkezefendi Belediyemizin burada eğitimle ilgili çok güzel merkezi olacak” dedi.

 “CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYIYIZ”

Başkan Subaşıoğlu konuşmasını, “Biz bu dönem sadece AK Parti’nin değil aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkezefendi’de ortak adayıyız. Yani Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Milliyetçi Hareket Partisi anayasa değişikliğinde göstermiş olduğu duyarlılığı, 15 Temmuz sürecinde de göstermişti. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin, vatanımızın ve milletimizin bekası için çalışıyoruz. Merkezefendimizde gönül birlikteliği, kardeş ittifakı ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar bizlerin yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne de teşekkür ederim” diyerek sonlandırdı.

“BELEDİYE BAŞKANI VAR AMA BELEDİYE YOKTU”

Sevindik Mahallesi’nden sonra Sümer Mahallesi’ne geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2014 yılında siz değerli hemşirelerimizin duasıyla, desteğiyle Sümer Mahallemizin bizlere vermiş olduğu o çok güçlü destekle bizler Merkezefendi Belediye Başkanı olarak sizlerin hizmetinde olmak üzere vazifeye başladık. 2014 yılında belediyemiz, ilçemiz kuruldu. Sizler bizi göreve getirdiniz. Seçimin ertesi günü bizler baktık ki oturacak bir yer yok. Belediye başkanı var ama belediye yok. Bizlerin kurması gerekiyordu. Seçim kurulundan almış olduğumuz mazbatanın fotokopisini çektirerek doğal gazımızı kendimiz bağlattık. Telefonlarımızı kendimiz bağlattık. Sonra masamız, sandalyemiz, bilgisayarlarımız, personelimiz, makinelerimiz, kamyonlarımız derken 2014-2015 yılını Merkezefendi Belediyesi olarak sağlam temeller atmak üzere    verimli bir şekilde değerlendirdik” dedi.

“AMACIMIZ İLÇEMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRMEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2016,2017 ve 2018 yılları Merkezefendi İlçemizde projelerin art arda yapıldığı yıllar oldu. Hedefimiz, amacımız daima ilçemizi daha da güzelleştirmek oldu. Çalışmalarımızı, hizmetlerimizi ve projelerimizi bu hedefler doğrultusunda gerçekleştirdik. Hem yapısal anlamda hem de sosyal anlamda ilçemiz genelinde birçok çalışma yaptık. İlçemizi vizyon ilçe yapacağız dedik. Birbirinden değerli ve önemli vizyon projeleri sırasıyla Merkezefendimize kazandırdık. Ve bütün bunları yaparken borçlanmadan yaptık. Bütün projelerimizi kendi öz kaynaklarımızdan finanse ettik. Türkiye’de borcu olmayan 5 belediyeden birisiyiz” şeklinde konuştu.

“HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Siz değerli mahalle sakinleri ile akşam saatlerinde bir arada olmaktan ve sohbet ediyor olmaktan dolayı mutluyum. Göstermiş olduğunuz ilgi, ayırmış olduğunuz vakit, vermiş olduğunuz destek, etmiş olduğunuz dualar için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.