Başkan Subaşıoğlu’ndan 17. Yıl Mesajı

Başkan Subaşıoğlu’ndan 17. Yıl Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti’nin 17. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj paylaştı ve Denizli merkez ilçede kurucusu olduğu AK Parti’de görev aldığı için büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti’nin kurulmasının 17. yıl dönümü sebebi ile bir açıklamada bulundu. Başkan Subaşıoğlu, 14 Ağustos 2001’nin Türkiye’de bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, Türkiye tarihinde de demokrasi namına önemli bir dönemin başladığını dile getirdi.

Başarı Katlandı

Başkan Subaşıoğlu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001’de kurulmuş olan AK Parti’nin, iktidara gelmiş olduğu 3 Kasım 2002’den bu yana başarısını katladığını, ekonomi, sanayi, tarım, enerji ve ulaşımda büyük hamleler yapıp ülkeyi görülmemiş noktalara ulaştırdığını, AK Parti’nin, Yüce Milletimizin gücünün tüm dünyaya duyurulması anlayışının da bir temsilci olduğunu, AK Parti’yle beraber ülkenin önemli ve stratejik bir ülke konumuna geldiğini, hiç şüphesiz millet iradesinin bekçisinin, demokrasinin ve özgürlüklerin daimi savunucusu olmuş olan parti ile ülkenin daha da güçleneceğini, Partinin 17. kuruluş yıl dönümünün ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini,  başarılar ile dolu daha nice AK senelere ulaşmayı dilediğini ve Denizli merkez ilçede kurucusu olduğu AK Parti’de görev almış olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.