Başkan Uğur’dan Basın Bayramı Mesajı

Başkan Uğur’dan Basın Bayramı Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, basından sansürün kaldırılışı dolayısıyla kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Uğur, basın çalışanlarının bayramını kutlayıp başarılar diledi ve “Toplumu bilgilendirmesi ve yapılanları geniş kitlelere yayarak değer katmasından dolayı, basınımız milletimizin ortak sesidir! Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplumun daha iyi ve güzele ilerlemesi ile kamuoyu oluşumunda, basının büyük bir etkisi olduğuna dikkat çekti.

Basın Ortak Sesimizdir

“Basın, ortak sesimizdir!” diyen Başkan Erdoğan’ın açıklamasının geriye kalan kısmında ise şu görüşler yer aldı: “Haber alma ve yaymanın en etkili aracı basındır. Aynı zamanda, çağdaş ve demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir; gerek özgürlüklerin korunması gerekse toplumun daha iyi ve güzele ilerlemesi ve topluma mal olmuş işlerde kamuoyunun oluşmasında büyük bir güçtür. Yazılı ve görsel basınımızla internet medyamız, yaptığı haberlerle ilimizin ve ülkemizin tanınmasına ve ilerlemesine katkı sağlamaktadır. Toplumu bilgilendirmesi ve yapılanları geniş kitlelere yayarak değer katmasından dolayı, basınımız milletimizin ortak sesidir! Bizler, yaptığımız çalışmaları, projeleri ve etkinliklerimizi, basınımızın ilgi ve gayretleriyle kamuoyuna yansıtıyoruz. Bu vesileyle, yerel ve ulusal medyadaki basın çalışanlarımıza, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek üzere gösterdikleri eşsiz çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak sürmesini diliyorum. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.