Başkan ve Yönetim Kurulu İstifa Etti

Başkan ve Yönetim Kurulu İstifa Etti

Memleket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman Pamukkale ilçe başkanlığından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa etti.

A+A-

Başkan Akman'ın istifa ile alakalı kararı şöyle:

Demokrasinin kökleşmesi ve gelişmesi için ,siyaset  siyah yada beyaz  iki renge sıkıştırılmış bir yapı yerine gri tonlarında bulunması ve bu  partilerin  mecliste işbirliği yapması gerektiği düşüncesinde olduğum için yeni kurulan  Memleket Partisinde görev aldım.

Büyük heyecanla çıktığımız  yolda ilimizdeki örgütlenme yetersizliği,kısır çekişmeler , ,ayrımcılık gibi ,birlik ve bütünlüğü bozan tutum ve davranışlardan kaçınmak yerine bütün bunları körükleyen  8.ilçe örgütüyle yapılan il kongresinden sonra 14.Ayın sonunda 5.ilçeye düşen iki görevlendirmenin dışında tek bir ilçe bile kuramayan il başkanı kendi beceriksizliğini örtmek için ,Özellikle Pamukkale , Acıpayam ,Çal.İlçe başkanıyla sürtüşmeye giren partisinin Pamukkale ilçesini itibarsızlaştırmaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunan Pamukkale ilçesi çalışmıyor diye genel başkan yardımcılarına şikayetçi olan diğer ilçe örgütleri dört başı mamur  çalışıyormuş gibi kişisel egolar ile hareket etmiş olup Merkezefendi İlçe başkanı üç ay aradan sonra yaptığı toplantıya 5. Yönetim kurulu katılıyor. Toplantının ana gündem maddesi Pamukkale ve Acıpayam ilçe başkanının çekiştirme dedikodusunu yapmak

Ben 30.yıllık siyasi hayatımda böyle bir soytarılık görmedim.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve çıkış yolları zengin Aile çocuğunun şımarıklığına ,Egolarına heba edilemeyecek kadar ciddi bir durumdadır.Bu örgütlenme yetersizliğinden genel merkezinde çok rahatsız olmadığını gördüğüm için Pamukkale ilçe başkanlığından yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa ettik.

1-Savaş AKMAN-Başkan

2-Yeşim Karaoğlan UYAR-İlçe Sekreteri

3-Yücel KAVASOĞLU--İlçe Başkan Yardımcısı

4-Ömer ŞENEL-İlçe Başkan Yardımcısı

5-Yalçın KAÇAR –Sayman

6-Nevzat ÇINAR –İl Eğitim Sekreteri

7-Mustafa BAYAM –Yönetim Kurulu Üyesi

8-Nurper ŞELÇUK –

9-Hakan ARIKAN

10-Burcu EROL

11-Yusuf ŞAŞAR

12-Veli VERE

13-Aykut ÇETİNASLAN                                                                                                                                       

14-Bayram ÇETİNEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.