Başkan Yılmaz'dan Başbuğ Mesajı

Başkan Yılmaz'dan Başbuğ Mesajı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 24.yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Yılmaz mesajında Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletine ve devletimizin devamlılığına adayan müstesna bir şahsiyet ve dava insanıdır. 

Omurgalı ve dik duruşa haiz, istikrarlı ve inançlı bir politika sergileyen liderimiz Alparslan Türkeş’in fikirleri her zaman ayaktadır. Zamanı doğru yakalamak ve gelecek politikaları dizayn edişi, günümüzde çok daha iyi anlaşılmakta, memlekete yön tayin edişi takdir edilmektedir.

Önce ülkem ve milletim

Mücadelelerle geçen seksen yıllık ömründe önce ülkem ve milletim diyerek Türk milletinin yücelmesi konusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Türk milliyetçiliği davası rahmetli Başbuğumuzun önderliğinde büyük bir fedakârlıkla yükselmiş ve bugünlere gelmiştir. Ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur. Hayatı boyunca Türkiye üzerine oynanan çirkin oyunları hep fark etmiş ve bu oyunlara karşı çıkmıştır. Verdiği demokrasi mücadelesi her geçen gün daha iyi anlaşılan ve gönlümüzdeki yeri hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i aramızdan ayrılışının 24. vefat yıl dönümünde saygı sevgi ve rahmetle yâd ediyorum ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.