Başkan Zolan AGD’yi Makamında Ağırladı

Başkan Zolan AGD’yi Makamında Ağırladı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yapmış oldukları çalışmalar ile alakalı Başkan Zolan’a bilgi verdi ve Denizli Büyükşehir  Belediyesinin gençliğe verdiği önemi takdir ile karşıladıklarını dile getirdi.

Yarışma Düzenlenecek

AGD’nin Üniversite, Lise ve ortaokullar Komisyonlarının Çalışmasına da değinen Öztürk, bu ay içerisinde Lise Öğrencilerimize yönelik Peygamber Efendimizin hayatını konu alan Siyer-i Nebi Yarışmasını düzenleyeceklerini aktardı. Bu bağlamda, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz. Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktardı.  Ülkemiz gençliğini milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. dedi.

Gece gündüz demeden örnek bir neslin inşaası için çalışmalar yürüten AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın Mgv Yayınlarından çıkan Tarihe Düşülen Notlar isimli kitabını da AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında çalışma yapan Anadolu Gençlik Derneğini takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Şehrimizi imar ederken neslimizi’de ihya etmenin derdinde olduklarının altını çizdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.