Başkan Zolan ASKON Heyetini Ağırladı

Başkan Zolan ASKON Heyetini Ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

A+A-

Bir süre evvel genel kurullarını tamamlamış olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından ağırlandı. Ziyarete Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri katılımda bulundu. ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Küçük, genel kurulu tamamlayıp göreve başladıklarını, yeni dönemde inşallah beraber ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi umduklarını, kendilerini bu yoğun programlarında kabul ettikleri için çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

“Birçok güzelliğin ortaya çıkmasına vesile olacaksınız”

 

Başkan Osman Zolan ise, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Küçük ve yönetimine başarılarını ileten Başkan Osman Zolan, sivil toplum kuruluşları olarak kentin ve ülkenin sorunlarına dertlenmelerinin ve çözüm arayışlarıyla pek çok güzelliğin ortaya çıkmasına vesile olacaklarını, kendisinin bu fedakarlıkları, gayretleri, iş dünyasındaki çalışmaları ve çözüm arayışlarından ötürü hepsine çok teşekkür ettiğini ve yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini iletti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.