Başkan Zolan Hak-İş Sendikasını Ağırladı

Başkan Zolan Hak-İş Sendikasını Ağırladı

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş ve Öz Orman-İş Sendikası Denizli Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Başkan Osman Zolan'a ziyarette bulundu.

A+A-

Başkan Zolan, "Denizlimizde nerede bir eser varsa, orada çalışan kardeşlerimizin emeği vardır, alın teri vardır, gayreti ve yeteneği vardır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Öz Orman-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Kenan Atalay ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Söylemez ziyarette yaptığı konuşmada, koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinden dolayı bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinin yapılmayacağını hatırlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin tamamına hizmet ettiğini, bünyesinde dev bir emekçi ordusu barındırdığını kaydeden Söylemez, "Emeğin ön plana çıktığı bir dönemdeyiz. Kovid-19 dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında Büyükşehir Belediyemiz evlerimize kadar ekmeklerimizi getiriyor, kentin her yerini dezenfekte ediyorlar. Sizin nezdinizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Üretmek güzeldir"

Başkan Osman Zolan ise, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün öneminden bahsederek, "Denizlimizde nerede bir eser varsa, orada çalışan kardeşlerimizin emeği vardır, alın teri vardır, gayreti ve yeteneği vardır. Ben tüm çalışanlarımızın, işçi kardeşlerimizin bayramını kutluyorum. İnşallah sağlıklı günlerde de çalışmaya devam edelim. Üretmek güzeldir. Hele birlikte huzur içinde bu işleri yapabilmek daha güzel ve mükemmeldir. Biz bugüne kadar bunu başarmaya gayret ettik. Tekstilinden, turizmine, tarımından hizmet sektörüne her alanda çalışan kardeşlerimiz şehrimize olağanüstü katkı sağladılar. Bugün Denizli bu hale geldiyse onların katkıları çok fazladır" dedi.

Türkiye Kovid-19 mücadelesinde dünyaya örnek

Türkiye'de Kovid-19'a yönelik çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bakanların gayretleri ve tüm sağlık çalışanlarının katkılarıyla başarıyla yürütüldüğünü ve dünyaya örnek olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Bu da birlikte yapılan çalışmanın sonucudur. İnşallah bu günler de geçecektir. Bugünler geçince inşallah yine etkinlikler düzenleriz. Allah'ım o günleri bize göstersin. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun inşallah. Tekrar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü kutluyorum." Ziyarette Başkan Zolan ve beraberindekilerin sosyal mesafeye özen gösterdikleri ayrıca maske taktıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.