Başkan Zolan Sudan Heyetini Ağırladı

Başkan Zolan Sudan Heyetini Ağırladı

  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir dizi ziyaret ve program için Denizli iline gelen Sudan heyetini makamında ağırladı.

A+A-

Bazı ziyaretler yapmak ve programlar için Denizli iline  gelen Sudan heyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Kuzey Kordofan Valisi Haroun, kendilerine gösterilmiş olan ilgi ve misafirperverlikten ötürü mutlu olduklarını belirtti. Vali Haroun, burada olmaktan ötürü çok mutlu olduklarını, ülkelerin stratejik ortaklık anlaşmalarına imza attıklarını, Sudan ve Türkiye’deki şehirlerin kardeş şehir olmasını istediklerini, örnek projenin 2 ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirdiğini, şehrin çok güzel, tarihi bir şehir olduğunu, bunun da gelişmişliği, gelişmeye devam edeceklerinin göstergesi olduğunu ve ev sahipliği nedeni ile Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sundu.

“Sudan’a bakışımız kardeşe bakış şeklindedir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, ziyaretten memnun olduğu ifade ederek, kendilerini mutlu ettiklerini, kendilerinin Sudan’a bakışlarının kardeşe bakış şeklinde olduğunu ve gittikçe ilişkilerin güçlendiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu ilişkiye çok önem verdiğini, Kardeş şehir sözlerinin resmiyete dökülmesi inancını taşıdıklarını, Belediye adına karşılıklı işbirliği, tecrübe ve bilgi paylaşımının çok önemli olacağını, bu durumdan iki ülke ve şehrin de kazançlı çıkacağını söyledi.

 

Konuşmalardan sonra Başkan Osman Zolan, heyet ile cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.