Başkan Zolan'a Acıpayam'dan Destek

Başkan Zolan'a Acıpayam'dan Destek

Acıpayam ilçesinde faaliyette olan 19 dernek temsilciliğinden oluşan Acıpayam Dernekler Birliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyarette bulundu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 19 dernek temsilciliğinin oluşturduğu Acıpayam Dernekler Birliğini kabul etti. Ziyarete, Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile dernek temsilcileri katıldı. Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok, Denizli’nin kültürel çalışmalarına verilen desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Bu vesile ile sizlerle birlikte pek çok önemli organizasyona imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Her zaman yanınızdayız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Acıpayam Dernekler Birliği ile Denizli için büyük önem arz eden pek çok organizasyona birlikte imza attıklarını anlatarak, “Denizlimizin geçmişi ve ecdadımızın ortaya koyduğu güzelliklerin gelecek nesillere iletilmesinde büyük önem taşıyan etkinlikler ve organizasyonlarımızda birlikte yürümekten mutluluk duyduk. Denizlimiz için düzenlenen her etkinlikte her zaman yanınızdayız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.