Başkan Zolan’da Taziye Mesajı

Başkan Zolan’da Taziye Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde yaşanan helikopter kazasında şehit düşen 13 asker için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde yaşanan helikopter kazasında şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin vatanı için canını veren şehitlerini ilelebet minnet ve şükranla anacağını kaydetti. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyen Başkan Zolan, "Mübarek ramazan ayında aldığımız bu elim haber bizleri derinden üzdü" dedi.

Türkiye’nin bütün zorlukların üstesinden geleceğini belirten Başkan Zolan, “Yağmur, çamur, kar, kış, sıcak, soğuk demeden ülkesinin huzur, güven ve bağımsızlığı için canını dişine takan kahraman askerlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de görevlerinin başındadır. Vatanımız için verdikleri mücadelede şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimiz 80 milyonun kalbinde yaşamaya devam edecektir” dedi.

Başkan Zolan, "Ülkemizin huzur ve güvenliği, milletimizin birlik ve beraberliği için her türlü şer odaklarına karşı gece gündüz demeden mücadele eden kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.