BAŞKAN'DAN GENÇLERE DÜĞÜN HEDİYESİ

BAŞKAN'DAN GENÇLERE DÜĞÜN HEDİYESİ

BAŞKAN ŞEVİK’İN ÖRNEK PROJELERİNDEN BİRİ DAHA HAZIR

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in ilçenin sosyal hayatına çok önemli katkı sunacak 5 bin kişilik kır düğün salonu ve yeni yaşam alanı projesi için çalışmalar devam ediyor. Buldan’ın Meyele yolu üzerinde yapılması planlanan Kır Düğün Salonu ve yeşil alanın projelendirme çalışmaları tamamlandı.

Buldan Belediyesi tarafından Buldan Meyere Girişi yol güzergahında eski sokak hayvanları barınağının bulunduğu alana yapılması planlanan Kır Düğün Salonu ve yeşil alan projesi tamamlandı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, proje maliyetini yaklaşık 18 milyon TL olarak açıkladı.

Vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri Kır Düğünü Salonu ve yaşam alanı ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Sokak canlarımızın yeni yerlerine taşınmasıyla birlikte atıl duruma düşen alanı kır düğün salonu olarak değerlendiriyoruz. İçerisinde 5 bin kişilik açık ve yarı açık düğün salonlarının yanı sıra çocuk oyun alanı, engelli parkı, fitness grupları, otopark ve ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri yeşil alan ve kafeterya bölümlerinin olduğu yeni bir yaşam alanını ilçemize kazandırmak için başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

BAŞKAN ŞEVİK’TEN GENÇLERE DÜĞÜN HEDİYESİ

Kır Düğün Salonu ve yaşam alanının projelendirme çalışmalarının tamamlandığını ve yaklaşık 18 milyon TL’ye mal olacak projeyi yeni yuva kuracak gençlere armağan eden Başkan Şevik, “Burada gençlerimiz modern ve refah bir ortamda düğünlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca aileler çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecek. Burası yeni yuva kuracak gençlerimize tıpkı Alparslan Türkeş Parkı ve Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de olduğu gibi ücretsiz olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.