Başkan'ın Projeleri Çok Konuşulacak

Başkan'ın Projeleri Çok Konuşulacak

İş dünyası ve seçmenlerin Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun projelerinin merakla beklendiğini söyleyen Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclisi 1. Sıra Üyesi adayı Ebru Leman Kalkan, “Yeni dönem projelerimiz çok konuşulacak” dedi.

A+A-

Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclisi 1. Sıra Üyesi adayı Ebru Leman Kalkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun çıtayı yükselttiğini söyledi. Kalkan, “Kurucu İlçe Belediye Başkanı olarak yıllardır hizmet eden belediyelere nazaran hayata geçirdiği projelerle ilçenin vizyonunu değiştiren Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun projeleri merakla bekleniyor. En borçsuz 5 ilçe belediyesinden biri olan ilçemizde seçim gezilerimizde bizler kendimizi tanıtmanın yanında yapılan projeleri de halkımıza hatırlatıyoruz. Gerek iş dünyası temsilcileri ve gerekse de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bizlere sorduğu soruların başında yeni dönemde yapılacak olan projeler geliyor. Bu da ilçe halkının projeleri merakla beklediğine işarettir. 

MECLİSTE BERABER ÇALIŞTIK

Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen Merkezefendi Belediyesi Kurucu Meclisinde Muhammet Subaşıoğlu ile beraber 5 yıl görev yaptıklarını anlatan Kalkan, “5 yıllık süreç içinde elimizden geldiği kadar belediye çalışmalarına olumlu katkılar sağladık. Bu dönem Cumhur ittifakında yine beraber çalışacak olmaktan ve projeleri bir bir hayata geçirecek olmaktan son derece memnunuz. Önceliğimiz ilçemiz ve insanlarımız olacak. Yeni dönem projelerimiz çok konuşulacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.