Başpehlivan Çameli’nde Belli Oldu

Başpehlivan Çameli’nde Belli Oldu

Türkiye'nin tanınan 20 baş pehlivanının yanında minikler, teşvik, tozkoparan, ayak, deste küçük, deste orta, deste büyük, küçük, orta, büyük, baş altı ve baş pehlivanın yapıldığı 5.Hasan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığını Ali Yanatma kazandı.

A+A-

Rakibine yenilmiş olan Semih Turgut 2. olurken, Fatih Çakıroğlu ve Turan Balaban 3. Oldu.

Mutlu Olduk

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan amaçlarının ata sporlarına sahip çıkmak olduğunu, 5. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katılmış olan Güreş festivaline vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldığını ifade etti.

22 Eylül 2018 Cumartesi Çameli 5.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri çerçevesinde Sarayyıkığı Mevkii güreş meydanına yapılan etkinliğe Nihat Zeybekçi, Ak Parti Milletvekilleri, Başkan Osman Zolan  ve çok sayıda bürokrat ile vatandaş katılımda bulundu.

Başkan Arslan Türkiye’nin en ünlü başpehlivanlarının gelmesinin, kıran kırana mücadelelerin yaşanmasının ve siyaset dünyası ve vatandaşların bu müsabakaları zevkle izlemesinin kendilerini mutluluk ettiğini, gelecek senelerde çıtayı bir tık daha yukarı çıkarıp daha da iyilerini yapmayı hedeflediklerini, katılımda bulunan tüm hemşerilerine teşekkürlerini sunduğunu, güzel bir etkinlik olduğu, dereceye girenleri kutladığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.