Bayramı Göremedi

Bayramı Göremedi

Kazaların bol olduğu Acıpayam ilçesinde bugün alınan acı haber herkesi kahretti. İşte üzücü kaza ile alakalı detaylar.

A+A-

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde düğün için salona giden çiftin içerisinde olduğu bir araç yayaya çarptı. Ağır bir şekilde yaralandığı öğrenilen kişinin hastaneye kaldırıldığı ama yaşamını yitirdiği ifade edildi.

 

Alınan bilgilere göre kaza Acıpayam Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 28 yaşında olan R.A. şoförlüğündeki 20 ALL 037 plakalı araç ile bir kuaför salonundan çıkan ve evlenmeye hazırlanan çift, düğün yerine doğru araçları ile seyir halinde iken, Sanayi Caddesi üstünde yolun karşısına geçmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Tekin'e çarptı.

Yola Savruldu

Ramazan Tekin çarpmanın da etkisi ile yola savruldu. Yaşlı adama ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılırken hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İhbarı almış olan sağlık ekipleri acil bir şekilde kaza yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı Ramazan Tekin’e ilk müdahale yapıldıktan sonra Tekin, hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Hastanede yaralı Tekin’e, doktorlar tarafından yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen Tekin, hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi.

 

Polise ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma yaptıkları da gelen bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.