BBSK Diyarbekir’e bileniyor

BBSK Diyarbekir’e bileniyor

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Payasspor'u tek golle yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıkları sürüyor.

A+A-

Hafta sonu deplasmanda Diyarbekirspor’la karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor. Payassapor galibiyetinin kendileri için moral olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı Akın Çelik, “Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak sezon başında spor kamuoyunun da fikirlerini alarak Denizli Futbolunun içinden çıkmış genç futbolcuların çoğunlukta olduğu mütevazı bir kadro oluşturduk. Hedefimizi de yola çıktığımız gün koymuştuk bu ne direk şampiyonluk ne de playoff bizim tek hedefimiz var o da Denizli futboluna katkı sağlamak. Denizli'yi bu ligde iyi temsil edip kentimizdeki genç yetenekleri bu takımda oynamalarını sağlayıp maç tecrübelerini arttırıp Denizlispor'a futbolcu göndermek istiyoruz. Daha önce oynamış olduğumuz Orhangazispor, Adliyespor, Etimesgutspor karşılaşmalarında iyi oynamıştık ama puanlar kaybettik. Fakat bu takımların üçü de hedef olarak şampiyonluk koymuş maliyet olarak çok yüksek kurulan takımlar şuan da bu üç takım lig sıralamasında ilk 5'te yer alıyorlar. Bu hafta oynadığımız Payasspor da iyi bir takım. Almış olduğumuz 3 puan bizim için moral oldu. Genç bir takımız geç kurulduk halen eksiklerimiz var. Biraz daha sabretmeliyiz geleceğimizin daha iyi olması için çalışıyoruz.  spor kamuoyunun bu süreçte desteklerini gördük. İyi oynamayı puan kaybedişlerinde bahane olarak kabul etmiyoruz. Biliyoruz ki futbol federasyonu puanlama sistemi galibiyet mağlubiyet ve beraberlik üzerine kurulu hiç bir takıma iyi oynadı diye puan vermiyor” dedi.

TÜFAD VE ASKF'YE TEŞEKKÜR

Çelik, “Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak Payasspor maçında Takımı gözlemleyip bizlere katkı sağlamaları için Denizli Tüfad şubesinin değerli Antrenörleri ve Askf üyesi kulüp başkanları yönetim kurullarını misafir etmiştik. Bu etkinlikten dolayı Tüfad Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve Askf Başkanı Feyyaz Ceşen’e teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.