Bebek sizden, hediye Başkan Gürlesin'den

Bebek sizden, hediye Başkan Gürlesin'den

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, geçen yıl hayata geçirdiği sosyal projeyle yeni bebek sahibi olan çiftlere, 2016'da da bebek seti ulaştırmaya devam edecek. 

A+A-

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl yeni bebeği olan üç bin çiftin evini ziyaret ederek bir bebeğin ihtiyaç duyduğu malzemeler, battaniye ve annenin gündelik yaşamında kullanacağı ihtiyaç eşyalarının bulunduğu çanta hediye etti. Geçen yıl 3 bin 969 bebeğin doğduğu ilçede, üç bin eve ulaşan ekipler çantaları teslim etti.

 AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirdiklerini belirterek, "Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalara her alanda varız. Burada amacımız çiftlerimizin o mutlu anlarına ortak olmak. Anne bebek setini, 2016 yılında da bebek sahibi olan tüm çiftlerimize ulaştıracağız. Yine o ailemizin Pamukkale Belediyesi olarak yanında olduğumuzu göstereceğiz. Çiftlerimize çocuklarıyla birlikte mutluluklarının daim olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.