Beklenen Haber Geldi

Beklenen Haber Geldi

Ülke çapında olduğu gibi Denizli ilinde de son zamanlarda süren boğucu sıcaklar yerini gök gürültülü sağanak yağışlı bir havaya bırakacak. İşte detaylar.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen güzel haberi verdi. Alınan bilgilere göre önümüzdeki dört gün süresince Denizli halkını yağışlı bir hava bekliyor. Havaların serinlemesi ile vatandaşlar biraz olsun rahatlayabilecekler.

Sağanak Yağış Geliyor

Ülke çapında ve Denizli’de kavurucu sıcaklar yerini serin havaya bırakacak. Yarın hava sıcaklığının Denizli’de en yüksek 36° derece civarlarında olacağı ve havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 24 Temmuz Salı en düşük hava sıcaklığı 25 dereceyken en yüksek sıcaklıksa 36 derece görünüyor ve havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

 

25 Temmuz Çarşamba gününe bakıldığında en düşük hava sıcaklığının 22 derece olması ve en yüksek sıcaklığın 32

derece olması beklenirken, hava yine gök gürültülü ve sağanak yağışlı olacak.

 

26 Temmuz Perşembe gününde düşük hava sıcaklığın 22 derece olduğunu görülüyor. En yüksek sıcaklık ise 30 derece olurken gök gürültülü sağanak yağışlı olduğu

Düşünülüyor.

 

27 Temmuz Cuma günü ise en düşük hava sıcaklığının 21 derece olması bekleniyorken en yüksek sıcaklığın 32 derece olması ve gök gürültülü sağanak

yağışlı olacağı belirtiliyor.

 

Havaların serinlemesi hem çiftçileri hem de vatandaşları çok sevindirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.