Beklenen Yağış Güney’i Vurdu

Beklenen Yağış Güney’i Vurdu

Denizli ilinin Güney ilçesinde akşam sularında yağmaya başlayan sağanak yağıştan sonra gelen kuvvetli dolu yağışı felakete yol açtı.

A+A-

Denizli'nin Güney ilçesinde akşam saatlerinde önce yağmur yağdı ve ardından başlayan dolu yağışı felaketi beraberinde getirdi. Sağanak yağmurun ardından gelen dolu yağışı bölge halkına zor anlar yaşattı.

Ekili Alanlar Zarar Gördü

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Denizli’de bugün sağanak yağış bekleniyordu. Bu uyarıların arından akşam sularında Denizli'nin Güney ilçesinde başlayan sağanak yağış doluya döndü. Ceviz büyüklüğünde yağmaya başlayan dolu, ekili alanlara zarar vererek felaketi beraberinde getirdi. Ayrıca yağışların ilçe merkezinde de etkisini gösterdiği ifade edildi. Dolu yağışı sadece ekili alanlara değil eski evler ve araçlara da zarar verdi.  Ortalama 2 saat boyunca süren sağanak yağmur ve dolu yağışı sebebi ile ilçede büyük maddi zararın oluştuğu dile getirildi.

Meydana gelen maddi zararın boyutları ile alakalı geniş çaplı bir inceleme yapılacağı öğrenildi.

İYİ Parti: Geçmiş Olsun

İYİ Parti Güney İlçe Başkanı Serdar Tapalı meydana gelen dolu felaketi münasebeti ile bir mesaj paylaştı. Mesajında Başkan Tapalı felaketin boyutlarını ortaya koydu.

Başkan Tapalı yaptığı paylaşımda bir yaz yağmurunun bile Cumhuriyet caddesini adeta bir dereye çevirdiğini ifade etti. Ortalığın çamur deryasına döndüğünü belirten Başkan Tapalı, yürünen bu kutlu yolda sevinçler olacağı gibi kimi zaman üzüntülerin de yaşanacağını, Allah'ın insanları bazen bireysel bazen de toplu şekilde imtihan edebildiğini, bu akşam Güney ilçesinin bunu hep beraber yaşadıklarını söyledi.

İYİ Parti Güney İlçe Başkanı Serdar Tapalı bu vesile ile ilçe maddi ve manevi hasar gören değerli hemşerilere ve çiftçilere büyük geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.