Belleğinize Kazınacak Yeni Deneyimler için Konya Araç Kiralama Hizmetini Keşfedin

Belleğinize Kazınacak Yeni Deneyimler için Konya Araç Kiralama Hizmetini Keşfedin

Milattan önce 7000’li yıllara uzanan köklü tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Konya, günümüzde de popülaritesini sürdürüyor, zengin tarihi ve kültürel mirası ile Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken illerinden biri olmaya devam ediyor.

A+A-

“Gez dünyayı, gör Konya’yı” deyişiyle ünlü Konya, birçok kişinin gezip görmek istediği illerin başında geliyor. Türkiye'nin, yüzölçümü bakımından en büyük, nüfus olarak da en kalabalık yedinci ili olan Konya'da şehir içi toplu ulaşımın karmaşık sistemi, şehri özgürce gezip görmenizi, gönlünüzce deneyimlemenizi zorlaştırıyor. Şehrin kalabalığı otobüs, minibüs ve tramvay hatlarında yoğunluk yaşanmasına sebep olabiliyor. Toplu ulaşım araçlarıyla şehrin her noktasına ulaşım imkânı bulunmaması, bulunan yerlerde ise sefer saatleri dolayısıyla vakit kaybı ortaya çıkıyor. Taksi hizmetinin yüksek maliyeti de gezi ve seyahatlerde kişisel araç ihtiyacını ortaya çıkarıyor. Özellikle şehrin tarihi ve turistik bölgelerindeki trafik yoğunluğu, Konya'ya gerçekleştirilecek gezi ve seyahatlerde kolay, pratik ve hızlı hareket imkânı sağlayan araçların teminini zorunlu kılıyor. Zamanı daha verimli kullanabilmek, şehri daha güzel deneyimleyebilmek için Konya’ya gezi ya da iş için geldiğinizde Konya araç kiralama hizmeti, ulaşım ihtiyacınızı çözmeye yönelik cazip ve konforlu fırsatlar sunuyor. Bunun için de Konya araç kiralama firmaları arasında öne çıkan Enterprise'i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dünya çapında 100 ülkede, Türkiye’de ise 35 ildeki 80’den fazla ofisi ile dünyanın en lider araç kiralama şirketi olan Enterprise’ın Konya’da sunduğu hizmetlerle seyahatinizi renklendirebilir, anılarınıza unutulmayacak yeni detaylar ekleyebilirsiniz.

Konya Araç Kiralama Fırsatıyla Şehri Adım Adım Gezin

Türkiye’nin en eski yerleşim birimlerinden biri olan Konya, üç medeniyete başkentlik eden tarihi mirası ve bünyesinde barındırdığı Mevlâna Celâleddîn-i Rûmî ile kültür dünyamızı aydınlatan önemli şehirlerimizden biridir. Şehir merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2012 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi’ne dâhil edilen Çatalhöyük, Konya’ya gidenlerin mutlaka gezmesi gereken önemli yerlerin başında gelmektedir. Çatalhöyük, tarih öncesi çağlarda avcılık ve toplayıcılıktan kurtularak yerleşik düzene geçen, ekip-biçen, üreten binlerce insanı bünyesinde barındıran yaklaşık 9500 yıllık geçmişe sahip Neolitik bir yerleşim yeridir. Konya’da en çok ziyaret edilen yer ise şüphesiz Mevlana türbesidir. Asıl adı Muhammed Celâleddin olan ve 1207 yılında doğan Mevlâna Celâleddîn-i Rûmî, önce Karaman’a ardından da 1273’teki vefatına kadar Konya’ya yerleşmiş ve burada vaaz ve irşad faaliyetlerinde bulunmuştur. Günümüzde müze olarak hizmet veren Mevlana Dergahı’nda Mevlâna ve Mevlevîliğe ait eserlerin yanı sıra el yazması kitaplar, levhalar, kandiller ve çeşitli mûsıkî âletleri de sergilenmekte, ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır.

Konya’da görülmesi gereken yerlerden biri de UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Eşrefoğlu Camii’dir. Konya’ya yaklaşık 110 kilometre uzaklıkta bulunan Beyşehir ilçesindeki cami, Orta Asya'daki bazı şehirlerde bulunan ağaç direkli camiler arasında yerini alır. Bunların dışında Alâeddin Camii, Karatay Medresesi Çini Eserler Müzesi, Konya Bilim Merkezi, İnce Minare Taş ve Ahşap Eserleri Müzesi, Akşehir Nasreddin Hoca Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Kelebekler Vadisi, Sille Köyü, Karapınar Meke Krater Gölü ve daha birçok tarihi ve turistik mekân Konya’da görülmesi gereken önemli yerlerdendir.

Birbirinden uzak bu kadar yeri nasıl gezebilirim, diye düşünenler; endişe etmeyin, Enterprise yanınızda! Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, Konya araç kiralama hizmetiyle Konya’da da sizinle! Her zevke ve her bütçeye uygun zengin araç seçeneği sunan Enterprise’den dilediğiniz aracı kiralayarak Konya’nın altını üstüne getirebilirsiniz! 

Konya Araç Kiralama Hizmeti için Enterprise’ın Ayrıcalıklar Dünyası ile Tanışın

Araç kiralama sektörünün dünya lideri Enterprise, birçok markayla yürüttüğü iş birliği sayesinde sunduğu bol seçenek, uygun fiyatlar ve adrese teslim gibi avantajlarla araba kiralamayı çok daha rahat ve güvenli hale getiriyor. Ekonomik, orta, üst, lüks, SUV, minibüs ve karavan seçenekleriyle her zevke uygun alternatifler sunan Enterprise, elektrikli ve hibrit gibi son teknoloji ürünü araçların yanı sıra sedan, hatchback, MPV, ticari araç seçeneklerinin tamamını manuel veya otomatik vites, benzinli ya da dizel alternatifleri ile müşterilerine sunuyor.

Enterprise erken rezervasyonlara da çeşitli avantajlar sunuyor. Enterprise’den araç kiralamak da oldukça kolay. Araç rezervasyonlarınızı Enterprise.com.tr adresinden yapabileceğiniz gibi, 44 44 937 (YES) numaralı çağrı merkezini arayarak ya da 35 ildeki 80’den fazla ofise giderek gerçekleştirebilirsiniz. Tüm araçlarını trafik sigortasının yanı sıra kasko ile de güvence altına alan Enterprise, araç temizliği konusunda da titiz davranıyor, misafirlerinin sağlığı için teslimat öncesi tüm araçlarını özenle dezenfekte ediyor.

Enterprise araçlarını teslim almak ve teslim etmek de çok kolay. Kiraladığınız aracı ilgili ofise giderek teslim alabilir, dilerseniz ücretsiz adrese teslim ve adresinizden iade fırsatına da sahip olabilirsiniz.

Enterprise’in sunduğu ‘Güvence Paketi’ ile rezervasyonunuzu garanti altına alabilir, ücret kesintisi olmaksızın rezervasyonunuzu iptal edebilir, aracın, rezervasyon bitiş tarihinden önce iade edilmesi durumunda yapılacak yeniden hesaplama ile fazla tahsilatın iadesini alabilirsiniz. Güvence Paketini rezervasyon sayfasında araç seçimi yaptıktan sonra çıkan "Ekstra Hizmetler" bölümüne tıklayarak alabilirsiniz.

Siz de Enterprise'ın dünya standartlarındaki araç kiralama hizmetinden yararlanarak dilediğiniz her yeri gezip görün, hayatınıza renk katın!

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.