Benzinde indirim!

Benzinde indirim!

Akaryakıt sektörü yetkililerinden alınan bilgiye göre benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren indirim gelecek

A+A-

Akaryakıt sektörü yetkililerinden alınan bilgiye göre benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 25 kuruş indirim gelecek. Söz konusu indirimin 24 kuruşu pompa fiyatlarına yansıyacak.

Akaryakıt sektörü yetkililerinin verdiği bilgiye göre benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 25 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Söz konusu indirimin 24 kuruşu pompa fiyatlarını yansıyacak.

Suudi Arabistan’ın petrol tesislerine 14 Eylül’de yapılan saldırı sonrası brent petrolün fiyatı %19.5 ile 14 Ocak 1991’den bu yana en sert gün içi artışı yaşayarak 71.95 dolara yükselmişti. Suudi Arabistan’da üretim normale dönerken, brent petrol fiyatı şu an 62 dolardan işlem görüyor.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan artış veya azalış Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Saldırı sonrası Türkiye’deki akaryakıt fiyatları artmış, benzine 35 kuruş motorine ise 12 kuruş zam yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.