Beraber Yürüyeceğiz Biz Bu Yolları!

Beraber Yürüyeceğiz Biz Bu Yolları!

Beraber Yürüyeceğiz Biz Bu Yolları!

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril'de bulunan tüm siyasi partilere göreve geldiği 2014 yılından günümüze kadar neler yaptı ve önümüzdeki süreçte neler yapacağına dair brifing verdi.

MHP ve AKP ilçe başkanları ve yönetimlerini İğdir Çamlığı Sosyal Tesislerinde yemekli olarak ağırlayan Başkan Güven, yemek istemediklerini belirten CHP, VP ve SP ilçe başkanları ve yönetimlerini makamında ağırladı.

Başkan Güven'in düzenlediği toplantılara AKP-MHP koalisyonu için verilen pozlar damga vurdu. Kameralarımıza poz veren AKP'li Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bozkurt işareti yaparken MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi Rabia işareti yaparak liderlerinin aldıkları kararı sonuna kadar desteklediklerini vurguladılar. 

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladığı güne denk gelen istişare yemeğinde Başkan Güven ve Çiftçi bundan sonraki süreçte ülkenin bekası için birlikte hareket edeceklerini ve birlik, beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ettiler.

Düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yapan ve sözlerine Başkan Güven'e teşekkür ederek başlayan MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi; "Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Çivril'e kim olursa olsun bir çivi çakanın her zaman yanında olduk." dedi.

Belediyenin Çivril'e verdiği iyi yada kötü tüm hizmetlere muhalefet yaparız anlayışından her zaman uzak olduklarını belirten Çiftçi; "Hep beraber görüyoruz ki Çivril'imize şu ana kadar gelmeyen büyük hizmetlerin sayın başkanımız Dr. Gürcan Güven sayesinde geldiğini görüyoruz. Başkanıma burada sizlerin huzurunda bu hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim." dedi.

Çiftçi'nin konuşmasının ardından mikrofonu alan ve 2014 yılı seçiminden bu yana birlik beraberliğin hep hayali olduğunu söyleyen Başkan Güven; "Çivril'in menfaatleri söz konusu olduğunda bütün siyasi partiler bir araya gelebilmeli bazı konuları ortak bir şekilde konuşabilmeliyiz. Tüm ilçe başkanlarımızın sağ duyusu sayesinde mükemmel saygı çerçevesinde yürüyüşümüz var. Muhalefet kısmı elbette olacak ama ortak menfaatlerimiz için Çivril'de bir araya gelebildik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MHP ilçe başkanımız Ergun Çiftçi'ye ve tüm ülküdaşlarıma, kardeşlerime gönülden tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konuşmasında Başkan Güven belediye hizmet binası, belediye araç parkına eklenen araçları, güneş enerjisi tesisi, pazar yeri, hayvan pazarı, sokak hayvanları kliniği, spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu, TOKİ, Cumhuriyet ve 23 Nisan Parkları, İğdir Çamlığı sosyal tesisleri, KYK yurdu, Çivril merkez alt yapı çalışmaları, Çevre yolu, mahallelerde bulunan tüm okulların bahçe düzenlemesi gibi gerçekleştirdikleri hizmet ve projelerin yanı sıra yapılacak olan projelerini anlattı.Kaynak : Genç Çivril Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.