Beyağaç'ı Sel Aldı

Beyağaç'ı Sel Aldı

Beyağaç'ı Sel Aldı

A+A-

Denizli Beyağaç ilçesinde dün etkili olan aşırı yağış sonrası Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve İlçe Kaymakamı Necdet Özdemir incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde herhangi bir cay kaybının yaşanmadığı belirtildi.

Beyağaç ilçesinde, dün  öğleden sonra sağanak yağış etkili oldu. Yaklaşık 20 dakika etkili olan sağanak yağış, Kale ilçesi karayolu bağlantısının kapanmasına neden olmuştu. Özellikle Kızılcaağaç ve Kapuz ve Merkez mahallerinde etkili olan sağanak yağış, ekin alanlarına da zarar verdi.

ZARARIMIZ VAR CAN KAYBIMIZ YOK

Yağışın etkili olduğu Beyeğaç'ta  yağmur sonrası zarar gören bölgelerde, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve ilçe Kaymakamı Necdet Özdemir incelemelerde bulundu. Başkan Akçay "Beyağaç'ımız da ani sağanak yağışlar ile oluşan sel baskınları sonucunda, cadde ve sokaklarımızda yer yer tahribatlar meydana gelmiştir. Ekili ve dikili alanlarda kısmen de olsa maddi zararlar oluşmuştur. İlçe Kaymakamımız Sayın Necdet Özdemir ile birlikte yapmış olduğumuz tespitler sonucunda, can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz" dedi.kaynak:denizli20haber

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.