Binlerce Ülkücü bu yemekte buluştu

Binlerce Ülkücü bu yemekte buluştu

Denizlili Ülkücüler, seksen öncesi ve seksen sonrası ülkücüler bir sofrada bir araya geldi.

A+A-

Denizlili ülkücülerden oluşturulan bir tertip komitesi tarafından organize edilen yemekte birlerce Ülkücü bir araya gelerek hem hasret giderdi hem de sohbet etti. Uzun zamandır bir birileri ile görüşemeyen Yusufiyeliler de yemekte yerini aldı.

MEHTER TAKIMI EŞLİĞİNDE  KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ

Uzun zamandır bir araya gelemeyen Ülkücüler,tertip komitesi tarafından bir düğün salonunda verilen davette önce Ülkücü Şehitlerimiz için ve bu topraklar için hayatlarını feda eden bütün Şehitlerimiz için Yemek organizasyonunun takdimini yapan Osman Karakuzu'nun açılış konuşmasından sonra saygı duruşu,İstiklal Marşımızın okunması ve dualar edildikten sonra yemeğe geçildi. Davete icabet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı / adayı Osman Zolan'ın da kısa bir konuşma  yaptı. Tertip komitesine teşekkür eden misafirler böyle bir organizasyonun yapılması ve Ülkücülerin bir araya gelmesi çok önemli düşünenlerden ve yapanlardan Allah razı olsun, tekrarını da bekliyoruz dediler.

54268357_928197067351047_9164036316336226304_n.jpg

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ...

Bütün Şehitlerimiz ve canını bu vatan için feda eden Ülküdaşlarımız için bu yemeği ve toplantıyı geleneksel hale getireceğiz. İnşallah seneye tekrar yapmak nasip olur. Bu organizasyonun yapmamızın sebebi Türkün Diriliş hareketi olan Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü ve merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş'in 4 Nisan'da aramızda ayrılışının senei devriyesine yakın bir tarih olduğu içindir. Ülkücülerin kardeş olduğunu Ülküdaşlık hukukunun pekişmesi ve devam ettirilmesi için biz tertip komitesi olarak geleneksel hale getireceğiz Allah nasip ederse'' dediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum