Bir Dönem Çal'a Damga Vurmuştu

Bir Dönem Çal'a Damga Vurmuştu

Denizli’ye bağlı Çal ilçesinde 2005-2007 seneleri arasında kaymakamlık yapmış olan Burdur Valisi Hasan Şıldak, 11 sene sonra Çal’a gelip dostlarıyla hasret giderdi.

A+A-

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı’yla bazı esnaflara ziyarette bulunan Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı makamında konuk eden Başkan Fethi Akcan, Çal’da başarılı çalışmalarda bulunan ve hala ismi saygı ile anılan valiyi, Çal’a yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ettiğini, Hasan Şıldak’ın, Çal’a damga vurduğunu, vatandaşların kalbinde büyük sevgi kazandığını belirtti.

BAŞKAN AKCAN’I KUTLADI

Burdur Valisi Şıldak, 11 senedir Çal’a gelmediğini ifade ederek, Çal’ın gittiğinde güzel olduğunu, şimdi daha güzel olduğunu, nüfusunun azaldığını ve dostlarının yaşlandığını, Başkanın tersine göç için yapmış olduğu çalışmaları ve çabalarını taktir ettiğini, Seracılığın, Burdur bölgesinde oldukça iyi durumda olduğunu, Çal’da seracılığı başlattığı için başkanı kutladığını, birlikte görev yaptıkları muhtarları hala isim isim bildiğini ve Çal’ı unutmanın mümkün olmadığını belirtti.

AKCAN, ÇAL GARASI ATKISI VERDİ

Başkan Akcan, Vali Şıldak’a Çal üzümü, Çal bamyası gibi farklı hediyeler sundu. Çal Belediyespor’un ‘Çal Garası’ yazan atkısını da Vali Şıldak’a vermiş olan Akcan, bu sezon Çal Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağını, bunun için çalıştıklarını, gelecek sezon Burdur takımlarıyla maç yapacaklarını söyledi.

Şıldak, Çal Garası atkısını çok beğendiğini ve havaların soğuması ile boynuna takacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.