Borsa İstanbul Lisesi Fethiye’den de ödüllerle döndüler

Borsa İstanbul Lisesi Fethiye’den de ödüllerle döndüler

ALBAYRAK BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİNDEN TARİHİ BAŞARI…

A+A-

Denizli Merkezefendi ilçesinde bulunan Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri Antalya, İstanbul ve Alanya’dan  sonra Fethiye’den de ödüllerle döndüler. 

Muğla’nın Fethiye İlçesinde 1-3 Mart tarihlerinde düzenlenen Yemek Yarışmasına Ege Bölgesi başta olmak üzere farklı bölgelerden lise ve üniversite düzeyi aşçılık öğrencileri katılım sağlamışlardır. Her yıl geleneksel olarak Şef Mavi Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Yemek Yarışmasına Merkezefendi ilçemizi temsil eden Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri de katılarak tarihi bir başarıya imza atmışlardır. Öğrenciler girmiş oldukları Modern Türk Mutfağı, Taze Makarna, Yöresel Yemek ve Tatlı kategorilerde 4 Altın 14 Gümüş ve 10 Bronz madalya alarak büyük bir başarı elde etmişlerdir. 

Öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasına ve katılımına başta Okul Müdürü Mehmet SÖKMEN, müdür yardımcıları, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Ercan TURKAT, Ali Erdem ATLI, Asiye YAPINTI, Güngör DUYAR, Nesibe Nur ÖZCAN, Sergül İNCİ, Melahat Kılıç AYTEKİN, Fatma BÜYÜKKÖROĞLU, Gizem Aksoy DÖNMEZ ve usta öğreticiler destek olmuşlardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.