Bu 10 Kasım Çok Güzel Oldu

Bu 10 Kasım Çok Güzel Oldu

Denizli’de 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile tüm protokol, ilçe belediye başkanları ve Denizli Milletvekillerinin de katıldığı bir anma programı yapıldı.

A+A-


.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve bağımsızlık mücadelesinin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Denizli’de rahmet, minnet ve saygı ile anıldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de protokolün katılımı ile anma programı gerçekleştirildi.

9’u 5 Geçe Hayat Durdu

Denizli’de anma törenleri Denizli Valiliği önünde yapıldı. Saat 9’u 5 geçe sirenler çalmaya başladı ve Türk Milletine rehber olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80 sene evvel vefat ettiği an Türk milleti tarafından dimdik ayakta karşılandı.


10 Kasım münasebeti ile programda yapılan konuşmalarda saygı ile anılan Atatürk’ün, Türk tarihine yön veren, ülkenin geleceğine ışık tutan, bağımsızlık mücadelesi veren diğer ülkelere de örnek olmuş bir lider olduğu, onun öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de devam eden hamleler ile ülkenin büyük bir değişim yaşandığını, dünya devletleri arasındaki gücünün kanıtlandığını vurgusu yapıldı ve Atatürk’ün bitmek üzere olan bir millete güç vererek onları ayağa kaldırıldı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.