"Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyorum"

"Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyorum"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ saldırıya uğradı. Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım saldırıyı kınadı. İşte detaylar...

A+A-

Saldırıda uğrayan ve başından ve ayağından yaralan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ hastanede tedavi altına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ kimliği belirlemeyen kişi yada kişilerce saldırıya uğradı.

Aykut Yıldırım'dan Kınama Mesajı

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde yapılan silahlı ve sopalı saldırının ardından şu açıklamayı yaptı:

"Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, maşa olarak kullanılan bu suçlu ya da suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Saldırı demokrasimize yapılmış kirli bir saldırıdır. Kutuplaşan, memleketin asayiş yönünden iyiye gitmediğinin işaretidir. Şu unutulmamalıdır, her ne kadar bizler iktidara göre, karşılarında da olsak, bizim canımızı, malımızı korumakta Devletin görevi, İçişleri Bakanının önceliği olmalıdır. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir. Bu vesile ile Sayın Selçuk Özdağ'a acil şifalar diliyoruz. Yakınlarına ve camiamıza büyük geçmiş olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum