Bu Görüntüler Çivril'e Yakışmadı

Bu Görüntüler Çivril'e Yakışmadı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılında Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Heykeli'nin bakımsızlığı olay oldu.

A+A-

Çivril’de 100. Yıl coşkusuna gölge düştü. Ülkenin her yerinde coşkulu kutlamalar yapılırken Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Heykeli'nin bakımsız ve pis görüntüsü tepki topladı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar "Atatürk heykeli daha önce olduğu gibi kutlamalar öncesi bakımı yapılmalı ve temizlenmeliydi" yorumunu yaptılar.

Tunay Yazıcı Gündeme Getirdi

CHP 3. dönem Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'nin bu görüntülerini sosyal medyada paylaştı ve tepkisini dile getirdi.

Yazıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı "Sevgili Hemşerilerim" diye başlayan paylaşımında " Değerli Yol Arkadaşlarım. Özgürlük umudumuzun "Ya İstiklal, Ya Ölüm" İnancıyla bağımsızlık meşalesine dönüştüğü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Çivril'de kutladık. Büyük Devrimci Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olmaktan gurur duyuyoruz. Çivril Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'nin bakımsızlığı ve İhmalkarlığı gözler Önünde. Milli Bayramlar öncesi yıkanmalı ve bakımı yapılmalıydı. 19 Mayıs Milli Mücadele Bayramımızın 100. Yılı Çivril'de böyle anılmamalıydı. Bu bir saygısızlık"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.