Bu İttifak Sizin

Bu İttifak Sizin

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmalarında bulunmak için Baklan ilçe merkeziyle Boğaziçi, İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar, Beyelli ve Çataloba mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

A+A-

İlçe merkezindeki esnafın da ziyaretini gerçekleştiren Milletvekili Şahin Tin, iktidarlarının hizmetlerini ve projelerini anlatarak halktan desteklerini talep etti.  AK Parti Milletvekili Şahin Tin, gitmiş olduğu yerlerde sevgi ve ilgi ile karşılandı.

“BAKLAN OVASI’NIN BEREKETİ AK PARTİ’YLE KATLANDI”

Baklan Ovası’ndaki bereketin AK Parti iktidarının destekleri ile katlanmış olduğunu ifade eden Şahin Tin, Hadim, Kavaklar, Gelinören, Süller, Kocaköy ve ilçe merkezinde yapmış oldukları arazi toplulaştırma çalışmaları ile artık emek kurtarmayacak kadar küçülmüş olan tarım arazilerinin, tekrardan verimli duruma getirildiğinin. Boğaziçi Barajının da yine tarımı daha da bereketlendirmek amacıyla yapıldığını belirtti. 

“İMKÂNLAR BAKLAN İÇİN SEFERBER EDİLDİ”

Şahin Tin, ilçe merkezinden geçen derenin ıslah edildiğini, ters bent yapımlarıyla afetlerin engellendiğini, Menderes dere yatağının temizlendiğini, TOKİ’nin 128 daire kapasiteli ilk etap konutlarıyla vatandaşların ev sahibi olma hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü, ilçe merkezinde yaşlı bakım merkezi ve huzurevi yapımında sona gelindiğini, Tarihi Boğaziçi Camii ile Hüsamettin Gazi Türbesi restore edilip, gelecek nesillere miras olarak taşınmasının sağlandığını belirtti ve ilçe için yapılmış olan diğer hizmetlerden bahsetti.

“CUMHUR İTTİFAKI SİZİN İTTİFAKINIZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, iftar yemeğini de ilçe halkı ile yedi. İftar programına, Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’la İl Başkanı Cafer Birtürk ve beraberinde MHP Milletvekili adayları da katılımda bulundu. Burada halka seslenene Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını söyledi. 

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ VE VATANSEVER DUYGUNUN ÜRÜNÜDÜR”

Şahin Tin, kendilerinin Cumhur İttifakı’nı Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyenlere, emperyalist güçlere karşı kurduklarını, vatan evlatlarının yönetimden uzaklaştırılarak, ülke üstünde, coğrafya üstünde ameliyat yapmak isteyenlere karşı kurduklarını, Cumhur İttifakının, tüm istikbal kaygısı ve hırstan uzak, tamamıyla milli ve vatansever duyguların ürünü olduğunu,  devletin geleceği adına vatan evlatlarının aynı çatı altında kenetlendiğini ve düşmana karşı çelik bir duvar ördüklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.