Bu Nikaha 12 Kişi Şahitlik Yaptı

Bu Nikaha 12 Kişi Şahitlik Yaptı

DTO Başkanı Necdet Özer'in kızı Avukat Sena Özer ile işadamı Halit Tuzcuoğlu'nun Moskova merkezli bir şirkette çalışan endüstri mühendisi oğlu Hüseyin Özal Tuzcuoğlu, yaşamlarını birleştirdi.

A+A-

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın manevi evlatlarından Özal Tuzcuoğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer'in avukat kızı Sena Özer ile evlendi. 12 şahitli nikahta Özal'ın nikah şahitlerinden biri de yine Özal'ın manevi evlatlarından Turgut Yavaşlar oldu.

 

DTO Başkanı Necdet Özer'in kızı Avukat Sena Özer ile işadamı Halit Tuzcuoğlu'nun Moskova merkezli bir şirkette çalışan endüstri mühendisi oğlu Hüseyin Özal Tuzcuoğlu, yaşamlarını birleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine; CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Merkez Valisi Aldülkadir Demir, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, oda başkanları, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Özer ve Tuzcuoğlu ailelerinin en mutlu günlerinden birisini yaşadığı tören, kokteylle başladı. Şennur-Necdet Özer ile Elif-Halit Tuzcuoğlu, konuklarını giriş kapısında tek tek karşıladı. İkramların ardından nikah törenine geçildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Milletvekili Melike Basmacı, Denizli eski Valisi Abdülkadir Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılay Şube Başkanı Habip Yıldız, Avukat Halil Sarı, Sebahattin Yılmaz, Cahit Özer ile Özal'ın manevi evlatlarından Turgut Yavaşlar yaptı.

 

1985 yılında doğan ve merhum Turgut Özal ile fotoğrafı bulunan Özal Tuzcuoğlu ile aynı yıl dünyaya gelen Ziraat Mühendisi Turgut Yavaşlar, "Turgut Özal'ın manevi evlatlarıyız. Keşke hayatta olsaydı da nikaha katılsaydı" dedi. Turgut Özal'ın Başbakanlığı döneminde, damadın babası Halit Tuzcuoğlu Anavatan Partisi Merkez İlçe Sekreteri, Turgut Yavaşlar'ın babası Hilmi Yavaşlar ise, Anavatan Partisi İl Sekreterliği görevinde bulunuyordu. Turgut Özal, Denizli'ye her geldiğinde Özal Tuzcuoğlu ve Turgut Yavaşlar'ı kucağına alıp seviyordu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.