Bu Proje Çok Güzel!

Bu Proje Çok Güzel!

Liseler arası kitap okuma yarışması gerçekleştiren Anadolu İmam Hatip Lisesinde ödül töreni yapıldı.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam İlçesi İmam Hatip okulunda, "OKU'YORUM'' Projesi kapsamında yarışmaya katılan ögrenciler 100 temel eserden dördünü okuyarak bu kitaplardan hazırlanan sorulardan oluşan sınava katıldılar. Sınavda dereceye giren öğrenciler düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Şube Müdürleri İsmail Kan ve Yılmaz Baykuş, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldığı ödül töreninde bütün öğrencilere katılım belgesi verildi. Dereceye giren örenciler ve danışman öğretmenleri, yarışmayı yürüten komisyon üyeleri de plaket, madalya ve birinciler altın ile ödüllendirildiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay kitap okumanın önemi hepimiz tarafından çok iyi biliniyor, kitap okumayı özendirici çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu güzel projeyi yürüten ve sonuçlandıran okulumuzu tebrik ediyoruz. Yarışmaya öğrencilerini teşvik eden ve katılan okullarımızın yöneticilerini ve öğretmenlerini kutluyoruz. Katılan bütün öğrencilerimizi kitap okumaya verdikleri önemden dolayı tebrik ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.