Bu Proje Denizli'nin 1 Numaralı Gündemi Oldu

Bu Proje Denizli'nin 1 Numaralı Gündemi Oldu

Hızlı tren Denizli'ye gelecek, uzaklar yakın olacak.

A+A-

Herkes hızlı treni konuşuyor

 

AK Parti’nin Denizli’de toplantılarla, duvarlar ve gazetelerle ilan ettiği projeler içerisinde en çok hızlı tren projesi geniş yankı buldu. Halk, hızlı trenin Denizli’ye çok şey katacağını, şehirlerarası yolculuğun artık çok kolay olacağını söylüyor.

 

Projenin hayata geçeceğine olan inancı tam olan vatandaş, hızlı tren konforunu ekranlarda değil, bire bir yaşayacak olmanın heyecanını dile getirdi. “Bu işi yapsa yapsa Ak parti yapar” dedi.

 

İzmir – Aydın – Denizli – Antalya arasında hizmete girmesi planlanan hızlı tren ile Denizli-İzmir ve Denizli-Antalya arasının 1 saat 10 dakika olacağını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “İki liman arasında hızlı bağlantı kurulacak. Denizli çiftçisi de sanayicisi de ürettiğini daha hızlı ve daha kolay satacak. Turizm merkezleri daha da yakınlaşacak, Denizlililer denize, kıyıdakiler Denizli’ye kolayca gidip gelecek. İzmir’e, Aydın’a Antalya’ya gelen turist bir solukta kendini Denizli’de bulacak. Denizli daha çok konaklanan bir turizm merkezi olacak” dedi. Şahin Tin, “Ekonomi Bakanımız Denizli milletvekilimiz Nihat Zeybekci, başkanlığı döneminde Denizli’ye unutulmaz projeler kazandırdı. Şimdi Ankara’da siyasetin merkezinde yine Denizli’ye büyük projeler kazandırmak için çabalıyor. İnşallah açıkladığımız bu projeler de kısa sürede hayata geçecek” dedi.

 

BUNU YAPSA YAPSA AK PARTİ YAPAR

 

İki çocuk annesi olduğunu ve çocuklarının üniversitede okuduğunu ifade eden Nur Hayat Coşkun, “Birisi tıp diğeri de inşaat mühendisliğinde okuyor. Çocuklarım Denizli’de okuduğu için buraya geldim. Hızlı tren çok güzel bir şey oldu. Aydın, İzmir, Antalya üzerinden olduğu için daha güzel oldu. İzmir’e, Antalya’ya gitmek için ulaşım bakımından da çok rahat, çok güzel bir şey oldu. En azından gidip dönmeleri açısından da önemli Antalya’ya tatile gitmek isteyen bir kişi sabah Denizli’den çıkıp akşam dönebilecek. Bunu yapsa yapsa AK Parti yapar. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Hepimiz çok memnunuz çokta güzel oldu” dedi.

 

YILLARDIR BİZİM BEKLEDİĞİMİZ BİR PROJEYDİ

 

Hızlı tren projesini “Yıllardır bizim beklediğimiz bir projeydi” diye özetleyen Nuriye Camkıran, “3 çocuk annesiyim. Doğma büyüme Denizliliyim. Hızlı tren projesi yıllardır bizim beklediğimiz bir projeydi. Büyük şehirlerde var. Bizde televizyonlarda onlara imrenerek bakıyorduk . Akrabalarım var. İzmir’de artık onları ziyarete günü birlik gidebilirim. Okuyan çocuklarımız içinde çok güzel çok güzel bir proje.” dedi.

 

GÜNÜ BİRLİK AİLENİ, EŞİNİ DOSTUNU ZİYARET EDEBİLECEKSİN

 

Hızlı tren projesinin büyük bir proje olduğunu aktaran Fatma Yenidere, “28 yaşındayım Denizliliyim özel sektörde çalışıyorum. Hızlı tren projesi büyük bir proje olduğunu düşünüyorum. Zamanımız yollarda geçmeyecek. Günü birlik aileni, eşini dostunu ziyaret edebileceksin. Artık bayramdan bayrama değil istediğimiz zaman görüşebileceksin” dedi.

 

TURİZM AÇISINDAN DA ÇOK ÖNEMLİ VE ÇOK GÜZEL BİR PROJE

 

“Hızlı tren projesini destekliyorum” diyen Nurşen İlhan, “21 yaşındayım. Denizliliyim. Hızlı tren projesi çok güzel bir proje mesafelerin yakınlaşması açısından da çok güzel bir projedir. Türkiye ekonomisi açısından da turizm açısından da çok önemli ve çok güzel bir proje ben destekliyorum. Denizli’min kalkınması açısından zaten önemli bir proje. Denizli artık büyük şehir oldu. Denizli için birçok artı yanı olacağını düşünüyorum” dedi.

 

İZMİR’E GİTMEMİZ SERİ BİR ŞEKİLDE OLUR. OTOBÜSLERDE YOL ÇEKİLMİYOR.

 

Kızının eğitim için sürekli İzmir’e gittiğinden bahseden Hüseyin Yılmaz, “Hızlı tren inşallah Denizli’ye gelir çok faydası olur. İzmir’e gitmemiz seri bir şekilde olur. Otobüslerde yol çekilmiyor. Tren daha rahat ve güvenli. Kızım sürekli İzmir’e gitmek için treni kullanıyor. Hızlı tren olursa bizim için daha iyi olur” dedi.

 

VATANDAŞIN YARARLANACAĞI GÜZEL BİR PROJE

 

Aydın Doğan Uysal ise, “Hızlı tren iyidir, güzel karşılıyoruz. Ben Konyalıyım. Konya’da hızlı tren kullanıyorduk. Denizli yede gelmesi çok iyi olur” dedi. Musa Dağ, “İnşallah hayırlısı olur. Ben isterim. Denizlimiz’e hızlı tren gelmesini genelde ailem, kayınpederim ziyaretimize trenle geliyorlar. Hızlı tren olması çok iyi olacak. Ben burada ray restoranı işi ile uğraşıyorum vagonların gıda restoran hızlı tren gelmesi iyi olur. Vatandaşın yararlanacağı güzel bir proje. İzmir bölgesi olarak tren kullanılıyor. Direk hızlı tren olursa iyi olacak. Aktarmalar sıkıntı oluyordu. Yaşlılar için hızlı tren gelirse faydalı olur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.