Buldan’da Uyuşturucu  Operasyonu

Buldan’da Uyuşturucu Operasyonu

Denizli’de emniyet ve jandarma uyuşturucu kaçakçılarına geçit vermiyor. Son operasyon haberi Buldan İlçesinden geldi. İşte detaylar.

A+A-

Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı Denizli halkının refahı ve güveni için çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yapılan operasyonlar ile her türlü kaçakçılık faaliyeti engellenirken, zehir tacirlerinin gençleri ele geçirmelerine de engel olunuyor. Bu operasyonlar hem merkez hem ilçelerde hem de ilin geçiş güzergahındaki yollarda titiz bir şekilde yapılmakta ve başarılı sonuçlar elde edilmekte. Konu ile alakalı Buldan ilçesinde İlçe Jandarma komutanlığı tarafından bir operasyon yapıldı.   

Eve Baskın Yapıldı

Denizli ilinin Buldan İlçesi'nde Buldan Jandarma Komutanlığı tarafından yapılmış olan operasyon sonucunda 120 gram kubar esrar ele geçirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Denizli ilinin Buldan ilçesine bağlı olan Kadıköy Mahallesi’nden yapılmış olan operasyon sonucunda İ.G., adındaki şahısta uyuşturucu madde olduğu ihbarını almış olan ilçe  Jandarma komutanlığına bağlı olan ekipleri şahsın Kadıköy Mahallesi’nde olan evine baskın yaptılar.

Gözaltına Alındı

Yapılan baskında gerçekleştirilmiş olan aramalar sonucunda evden 120 gram kubar esrar çıktı. İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından İ.G., adındaki şahıs sorgulanması için jandarma gözaltına alındı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.