Buldan Hasanbeyler Mahallesine Sosyal Tesis

Buldan Hasanbeyler Mahallesine Sosyal Tesis

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kırsal mahallelerde başlattığı hizmet atağı devam ediyor. 

A+A-

Hasanbeyler Mahallesi’nde sosyal tesis ve spor sahası yapım çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Şevik,  kırsal mahallelerde imkanlar ölçüsünde ve planlama dahilinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Her mahalleye bir sosyal tesis” projesi kapsamında Hasanbeyler Mahallesi’den devam eden sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Kadir Gür ve belediye birim amirlerinin eşlik ettiği ziyarette,  Hasanbeyler Mahallesine 2 adet sosyal tesis, basketbol ve voleybol spor sahası ile fitness gruplarının yapılacağı açıklayan Başkan Şevik, kırsal mahallelerde imkanlar ölçüsünde ve planlama dahilinde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Başkan Şevik, “45 mahallemizde yol, kaldırım, park, çeşme, yerleşim yeri merkezinde yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sosyal tesis çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet götürüyor. Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm halkımızın yaşam standartlarını daha üst düzeye çıkarabilmek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.