Buldan’da 2. Etap doğal gaz çalışmaları başlayacak

Buldan’da 2. Etap doğal gaz çalışmaları başlayacak

Mustafa Şevik, “İlçemizde doğal gaz alt yapı çalışmalarını üstlenen ENERYA yetkilileri Çarşamba günü bir kere daha bir araya gelerek, 2.etap çalışmalarını masaya yatıracağız” dedi.

A+A-

Buldan’da Gölbaşı Mahallesi’nde başlayan 1.etap çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanarak 2.etaba geçileceğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “İlçemizde doğal gaz alt yapı çalışmalarını üstlenen ENERYA yetkilileri Çarşamba günü bir kere daha bir araya gelerek, 2.etap çalışmalarını masaya yatıracağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Buldanlıların 10 yıllık özlemi olan doğal gaz çalışmaları Gölbaşı Mahallesi’nde devam ediyor. 2022 yılı son aylarında bazı konutlarda kullanılmaya başlanan doğal gazın daha geniş alana ulaşması için çalışmalarının hızla devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, ENERYA Doğal Gaz Dağıtım şirketi yetkilileriyle bir kez daha bir araya gelerek çalışmaların değerlendirileceğini açıkladı.

Gölbaşı Mahallesinden başlayan doğal gaz kullanımının yapılan planlama ile Gölbaşı Mahallesinde daha fazla sokağa ulaşacağını belirten Başkan Şevik, ayrıca Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle’yi içine alan 2.etap çalışmalarının da başlayacağının müjdesini verdi.

Buldan’da doğal gaz kullanımının yaygınlaşması için belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini açıklayan Başkan Şevik, “Çarşamba günü ENERYA temsilcileri ile bir araya geleceğiz. Toplantıda, Gölbaşı Mahallesi’nde planlanan sokaklarda çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak 2. Etap çalışmalarına geçilmesi için neler yapılabiliri konuşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.