Buldan’da 23 Nisan törenlerle kutlandı

Buldan’da 23 Nisan törenlerle kutlandı

Buldan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreninin ardından Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

A+A-

Alanyazı Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Çelenk Sunma töreni, İlçe Milli Eğitim Ömer Kölemen’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesiyle sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları, Kaymakam Tayfun Deli ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik'in katılımıyla Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla devam etti. Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin ardından, ilçe genelindeki ilkokullararası düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.