Buldan’da Spor Yatırımları Açılış için Gün Sayıyor

Buldan’da Spor Yatırımları Açılış için Gün Sayıyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in girişimleri sonucu ilçeye kazandırılan spor yatırımları açılış için gün sayıyor.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokoller kapsamında ilçeye kazandırdığı spor yatırımları devam ediyor. Protokol kapsamında Buldan Belediyesi tarafından ihale edilen, mevcut çim yüzeyli ilçe stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi, toprak yüzeyli Yenicekent Stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve soyunma odaları ile tribünlerinin yenilenmesi çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Helvacılar, Türlübey, Sarımahmutlu, Bölmekaya ve Kovanoluk halı saha çalışmalarında sona gelindi. Halı sahalarda son rötuşlarının yapıldığını belirten Başkan Şevik, “Kısa bir süre standart ölçülerde yapımına başladığımız Türlübey, Kovanoluk, Helvacılar, Bölmekaya ve Sarımahmutlu halı sahalarında sona gelindi. Son rötuşları yapılan halı sahalar ile İlçe stadı ve Yencekent stadının geçici kabulünü önümüzdeki hafta içerisinde yapacağız. Halı sahaların çevre düzenlemesi yine belediyemiz tarafından yapılacak. Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan Gençlik Merkezi de açılış için gün sayıyor” dedi.

BULDANLILARI SPORLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ

2022 yılının Buldan için spor yatırımları yılı olduğunu belirten Başkan Şevik, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi spor ile buluşturmak istiyoruz. Bunun için inşa edeceğimiz halı sahalarımız bunun önemli adımlarından biri. Buldan Belediyesi olarak spor yapmak isteyen gerek hemşehrilerimize, gerekse ilçemizdeki amatör sporcularımıza destek vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.