Bunun Da Üstesinden Geleceğiz

Bunun Da Üstesinden Geleceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 22. Kaledavaz Biber Festivali’ne katılımda bulundu. Burada stantları da gezen ve vatandaşlar ile sohbetler eden Milletvekili Şahin Tin, festivalin açılışında konuştu.

A+A-

“KALE HEP YANIMIZDA OLDU

 

Kale halkının her daim AK Parti’nin yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, Kale’nin hak ettiğini aldığını, Kalelilere teşekkür ettiğini, Kale’ye güzel hizmetlerin getirildiğini,  bundan sonra da Kale ne istiyorsa vermeye devam edeceklerini,  çünkü kendilerinin bunu hak ettiğini, Kale’nin çalışkan insanlarının, her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ettiğini ifade etti.

 

“EKONOMİMİZE SALDIRIYORLAR

 

Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin çok sıkıntılı dönemlerden geçtiğini, son 5-6 senedir her türlü kötülüğü yapmaya çalıştıklarını ve devam etiklerini, Gezi olayları ile yargı darbesi ile, medya darbesiyle bu ülkenin üstünde oyunlar oynamak isteyenlerin çıktığını, ama halkın desteğiyle bunların hepsinin bertaraf edildiğini, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde de aynı oyunu oynamaya çalıştıklarını, ama halkın, kahramanca, yiğitçe, cesurca bir karşı duruş sergileyip, oyunlarını bozduğunu belirtti.

 

“BİR OLALIM, DİRİ OLALIM, İRİ OLALIM

 

Türkiye’nin yeni bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu dile getiren Milletvekili Şahin Tin, şu anda ekonomik darbe teşebbüsünde bulunduklarını, ekonomiyi bozmaya çalıştıklarını, Doları yükseltmek istediklerini,  altını fahiş fiyatlara getirmek istediklerini tüm bunlara beraber, toplum olarak engel olmamız gerektiğini, hep beraber bunun da üstesinden geleceklerini, bu belayı da savacaklarını, Amerika’sı da, batısı da, kuzeyi de, güneyi de, her nereden gelirse gelsin, bu saldırıları alt edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.