Büyük Bir İhtiyacı Karşıladı

Büyük Bir İhtiyacı Karşıladı

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında olan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu, bulunduğu mahallenin çehresini değiştirerek etkinliklerin merkezi haline geldi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açıldığı günden beri pek çok toplantıya ve değişik etkinliklere ev sahipliği yapmış olan Toplantı ve Sergi Salonunun on binlerce misafiri ağırladığını ifade etti.

2018 senesini vizyon projelerin açılış senesi ilan eden Merkezefendi Belediyesi’nin senenin ilk aylarında açılışını yaptığını Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu, yoğun bir ilgi ile karşı karşıya… Denizli halkının en önemli toplantılar, sergiler ve çeşitli etkinlikler için kullanmayı tercih ettiği adres haline  dönüşen Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu hizmete sunulmasından kısa bir süre sonra pek çok değişik etkinlik ve toplantı ile on binlerce misafiri konuk etti.

ENGELLİ DOSTU OLMASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Doğu ve Batı olmak üzere 2 farklı salon ve fuaye alanından meydana gelen proje, hiçbir basamağı bulunmamasından ötürü engelli dostu olması ile dikkatleri çekiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vizyon projelerden bir tanesi olan ve açılışını geçen aylarda yaptıkları Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun vatandaşlarca yoğun bir ilgi gördüğünü, hafta içi ve hafta sonu sürekli etkinlikler, toplantılar olduğunu, bunun da kendilerinin bu projeyi Merkezefendi’ye, Denizli’ye kazandırarak ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını gösterdiğini ve salonun tüm vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını dileklerini iletti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.