Büyük Heyecana Hazır Mısınız?

Büyük Heyecana Hazır Mısınız?

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan dev organizasyon “2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları”,  4 Mayıs Cuma günü başlayacak.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turnuvalardan, konserlere, sosyal etkinliklerin yapılacağı spor bayramının başladığını, cuma akşamı meşaleli kortej yürüyüşünün, daha sonra da ünlü isimlerin katılacağı panel ve mini konserin olacağını ve bunlara tüm vatandaşları beklediğini ifade etti.

 

2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, 4-5-6 Mayıs tarihlerinde tüm Denizli ilini saracak coşkusu ile başlıyor. 3 gün devam edecek olan etkinlikler ilk günden bu yana dopdolu içerikleri dikkatleri çekiyor. 4 Mayıs Cuma günü saat 19.00’daki ünlü sanatçıların da katılımıyla meşaleli kortej yürüyüşü ile başlayacak.

 

SOSYAL ETKİNLİK ALANINDA BİRBİRİNDEN ZEVKLİ OYUNLAR VAR

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları çerçevesinde bu yıl ilk kez Denizlili vatandaşlar ile buluşturulacak Sosyal Etkinlik Alanı ile teknolojinin ve sporun beraber olduğu ve tamamıyla sporun sevdirilmesi hedeflenen, bir taraftan da vatandaşları doyasıya eğlendirecek olan etkinlikler hizmete sunulacak. Her gün değişik bir alanda aynı konsept ile sunulacak olan Sosyal Etkinlik Alanı kurulum yer ve tarihleri şu şekildedir:

 

04 Mayıs 2018 Saat 13.00-21.00 - Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi Fuaye Alanı

05 Mayıs 2018 Saat 10.00-17.00 - Pamukkale Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

06 Mayıs 2018 Saat 10.00-19.00 - Pamukkale Natural Park (Kocaçukur). Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin

 

Gürlesin, 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları Sosyal Etkinlik Alanı içinde çok farklı ve zevkli oyunlar, animasyonların vatandaşları ifade ederek, Sosyal Etkinlik Alanı Etkinliklerinde 3 gün süresince katılımcılara ikramlar ve yarışmalarda başarılı olan sporseverlere değişik hediyeler ve hediye çantası verileceğini dile getirdi. Sosyal etkinlik alanındaki oyunlardan birkaçı şu şekilde: Kafa topu sanal gerçeklik (vr) oyunu, paraşütle atlama sanal gerçeklik oyunu, ok atma sanal gerçeklik oyunu, dağ bisikleti sanal gerçeklik oyunu, basket atma sanal gerçeklik oyunu, masa tenisi, ayak bilardosu, mini futbol tenis, canlı langırt platformu, basket langırt oyun makinesi, futbol langırt oyun makinesi, yetişkinler için mobil survivor parkuru, çocuklar için mini oyun alanı.

 

DEV TÜRK BAYRAĞI MEŞALELİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE OLACAK

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları çerçevesinde yapılacak olan Kortej Yürüyüşünde bu sene Meşaleler ve dev Türk Bayrağı damga vuracak. 4 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da, Kredi Yurtlar Kurumu Kavşağı Amfi Park’tan, Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’ne kadar devam edecek ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere protokol üyeleriyle beraber, ünlü sanatçıların, sporcuların ve gençlerin katılımı ile yapılacak meşaleli kortej yürüyüşünde, 100 metre uzunluğunda olan dev Türk Bayrağı yürürken dalgalandırılacak. Başkan Hüseyin Gürlesin, yürüyüşten önce halk oyunları gösterisinin olacağını, Pamukkale Spor Oyunlarına özel bando takımının yürüyüş için yerini alacağını ve tüm halkı Kortej Yürüyüşüne davet ettiğini dile getirdi.

 

"SPORDA YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ"

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları açılışı çerçevesinde "Sporda Yerel Yönetimlerin Rolü" adında bir de panel yapılacak. Panel, Meşaleli Kortej Yürüyüşü’nden sonra Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde spor dünyasından ünlü sporcuların katılımlarıyla yapılacak. Bunun yanında Ulusal Tv kanalları ve gazeteciler de programda olacaklar. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, panelden sonra, ünlü ses sanatçısı Sinan Akçıl, saat 20.30’da PAÜ Tenis Kortları alanında küçük bir konseri vereceğini, daha ilk günden dopdolu olacak Pamukkale Spor Oyunlarına tüm halkı beklediklerini dile getirdi. 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nın detaylı programına www.pamukkalesporoyunlari.com adresinden ulaşalabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.