“BÜYÜK İRONİ”

“BÜYÜK İRONİ”

İYİ PARTİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHİR ALTUĞ ve EKİBİ, BİR GÜNLÜĞÜNE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ TANITIMINI YAPTI

A+A-

İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Mahir ALTUĞ, “resimlerimizi kaldırttınız, afişlerimize zarar verdiniz ama her şeye rağmen İYİ’lik kazanacak, her şeye rağmen İYİ’ler kazanacak” dedi.

Aday ve proje tanıtımı kapsamında yaptıkları çalışmalara bilinçli olarak zarar verildiğini ifade eden ALTUĞ, billboard resimlerinin ve seçim merkezi önündeki flamaların dahi kaldırtıldığını, asılı afiş-branda-tanıtıcı reklam unsurlarına zarar verildiğini söyledi.

Kendisine ait afişlerin üzerine AK Parti adayının afişlerinin yapıştırılmasına tepki gösteren ALTUĞ, siyaset tarihimize geçecek bir eyleme imza attı. Kendi seçim aracına AK Parti adayının afişlerini giydirerek ilçede cadde cadde, sokak sokak dolaştı.

Bu ironik eyleme imza atan ALTUĞ, “afiş, branda, broşür, seçim müziği tek başına seçim kazanıyor ise alın bizde size bir süreliğine destek olalım” diyerek tepkisini gösterdi.

 

AK Partili adayın afişleriyle donattıkları seçim aracının önünde basın açıklaması yapan İYİ Partililer, “Yarın yine bu caddelerde bu sokaklarda birbirimizin yüzüne bakacağız. Vatandaşlarımızın tercihi ne ise sandıktan o çıkacak. Afiş, branda, broşür, seçim müziği tek başına seçim kazandırıyor mu göreceğiz. Her şeye rağmen Biz kazanacağız. Her şeye rağmen İYİ ler kazanacak” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.