Büyükşehir O Ücretleri İade Ediyor

Büyükşehir O Ücretleri İade Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, korona virüs sebebi ile ara verilen eğitim-öğretim nedeni ile “Denizli Öğrenci Kartı”na sahip öğrencileri de unutmadı.

A+A-

Mart 2020 abonman yüklemesi yapmış olan öğrencilerin Denizli Öğrenci Kartı'ndaki kalan bakiyeleri iade edilecek. Mart 2020'de abonman yüklemesi yapmış olan öğrenciler Denizli Öğrenci Kartı'nda kalmış olan bakiyelerini Nisan ayı sonuna kadar geri alabilecekler.

Sosyal mesafeye dikkat

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’den yapılan açıklamada, “Değerli öğrencilerimiz, ülkemiz ve dünya genelinde oluşan koronavirüs nedeni ile eğitim ve öğretime uzaktan devam edileceği duyurulmuştur. Bu nedenle Denizli Öğrenci Kartlara Mart 2020 abonman yüklemeleri yapan öğrencilerimizin mağduriyetleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilecektir. Öğrencilerimizin Valilik Kart Basım ve Dolum Merkezimize (Eski özel idare karşısı) müracaat etmeleri durumunda kalan bakiyeleri iade edilecektir” denildi. Açıklamada, iade işlemleri sırasında sosyal mesafeye mutlaka dikkat edilmesi istenirken gerekirse sürenin uzatılabileceğine dikkat çekildi.

Otobüsler her seferden sonra dezenfekte ediliyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında belediye otobüslerinde her seferin ardından dezenfeksiyon işlemi yapıldığını, bunun yanında otobüs içlerine el dezenfektan cihazları yerleştirip sürücülerin de sağlık kontrolünden geçirildiğini belirtirken, yolcuların sosyal mesafeye dikkat etmesini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.