Büyükşehir’den Büyük Hizmet Geliyor

Büyükşehir’den Büyük Hizmet Geliyor

Denizli ilinde hayata geçirilen ulaşım projeleriyle şehir trafiğini epey  rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projeler yapmayı sürdürüyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir çapında devam ettirdiği başarılı ulaşım projelerini teker teker hayata geçirmesinin yanında hızlı bir şekilde artan nüfus ve araç sayısına da yeni tedbirler almayı sürdürüyor. Bu çerçevede Üçler Bulvarı’nda süren çevre yolu inşaatı, Hal Kavşağı’na 50 metre genişliğinde bir bağlantı sağlayıp Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak ve Karahasanlı bölgesini İzmir ve Bozburun çevreyoluna güvenilir bir biçimde ulaştıracak. 6100 metre olan yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden meydana geliyor. Her 2 yönde de kaldırımın  olduğu çevre yolunda bununla beraber 3 tane akıllı kavşak yer almakta.

 

“En kısa sürede hizmete alacağız”

 

Başkan Osman Zolan, bir süre evvel çalışmalarına başlanan projeyi inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşım yatırımları ile geleceği bugünden hazırladığına vurgu yapana Osman Zolan, gece gündüz demeksizin Denizli’yi en modern, güvenli ve akıcı bir biçimde trafiğe sahip olması için çalışma arkadaşları ile beraber gayret gösterdiklerini, yaptıkları ulaşım projeleri ile kent trafiğine nefes aldıran ve yarını bugünden hazırlayan çalışmalar yaptıklarını belirtti.

 

Şehir merkezi trafiği daha da rahatlayacak

 

Projenin en kısa zamanda tamamlanıp hizmete alınacağını söyleyen Başkan Osman Zolan, mesela Organize Sanayi’den yola çıkan bir aracın şehir merkezinden geçmek yerine Bozburun ve yeni çevre yolunu kullanıp Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Karahasanlı gibi onlarca mahallenin olduğu Merkezefendi İlçe sınırları içine daha kolay ve akıcı bir biçimde ulaşabileceğini, Böylece şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun azalacağını, bunun da şehirdeki trafikte belirli bir oranda rahatlama sağlayacağını,  ve şimdiden Denizli’ye hayırlı olmasını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.